Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

1. måls nederlag i spændende afslutning

Kirsten B Madsen, udgivet d. 8. februar, 2013

U14 piger 2. division

Fredericia – Skanderborg 21-20

Det blev til nederlag til rækkens andet ubesejrede hold Fredericia på et enkelt mål. Kampen endte som en sen aftenkamp. Den var programsat til 20.20, men en slem skade i slutningen af en  1. division kampen  inden, hvor man skulle vente på Falck, gjorde at vi først kom i gang med kampen kl. 21.20. Det skal ikke være en undskyldning, men det så ud til at Fredericia kom bedst ud af dette, for de startede klart bedst og kom hurtigt foran med 5-1. Vi fik kontakt igen ved 9-9, herefter bølgede kampen frem og tilbage , med maks. føringer på 2 mål til holdene. Ved stillingen 20-20 med under et minut igen, havde vi chancen for et godt slutresultat da vi fik tilkæmpet os et straffekast. Men chancen blev misbrugt, og Fredericia fik scoret med 5 sekunder igen. Ærgerligt for pigerne som nu skal vinde hjemmekampen med mere end 1 mål for stadig at nå målet om en topplacering i 2. division. For Skanderborg spillede Isabella Frezzolini og Monica Viborg en flot kamp. En flok trætte spillere var tilbage i Skanderborg lige før midnat!!

Målscore: Isabella Frezzolini 7, Monica Viborg 4, Louise Herskind 2, Camilla Mangor 2, Natascha Kejser 2(2), Stine Kristensen 1, Rebekka Jørgensen 1, Signe Kirk 1

Website Security Test