Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ungdomsreferater uge 4 2013

Kirsten B Madsen, udgivet d. 28. januar, 2013

U12 Piger A Bording – Skanderborg 10-26

Det blev til 4 sejr i træk her halvvejs inde i forårsturneringen. Holdet har nu mødt alle hold i puljen en gang, og det må siges at modstanden har være meget overkommelig. Kun Virklund har presset pigerne lidt.

I søndagens udekamp blev tingene da også hurtigt sat på plads. Efter 4½ minut var Skanderborg pigerne foran med hele 6-0!! Herfra var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, og om at blive ved med at holde koncentrationen.  Især vores venstre fløje havde en god dag, og ikke mindre end 14 af vores mål blev sat ind fra denne position. Vi håber vi kan holde fokus de kommende 4 kampe og gå ubesejret gennem turneringen.

Målscorere : Stine Jørgensen 6, Stinna Benfeldt 5, Oline Bertram 4, Sarah Jørgensen 3, Marie Andersen 2, Mie Lyngsbo 2, Mie Danielsen 2, Caroline Callesøe 1, Sarah Jensen 1

Website Security Test