Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ungdomsreferater uge 3 2013

Kirsten B Madsen, udgivet d. 21. januar, 2013

Storsejr til U12 piger hold 2

 Skanderborg – Sejs/Svejbæk 25-7

En velfortjent storsejr på hjemmebane til U12 pigerne hold 2.

Der blev kæmpet over hele banen i forsvaret med både at dække stregen, de høje bagspillere og fløjene.

Så selvom modstanderne forsøgte at skyde hen over hovedet på Signe i målet, lykkedes det at holde scoringerne nede på 7.  Flot Signe.

Det blev en kamp med mange Skanderborg mål både fra fløj, streg og bag spillere, som viste at de mestrer både hopskud og gennembrud.

Topscorer blev Karoline Rønnow med 9 mål. Sofie Wind scorede 5 mål. Med flotte indspil til stregen scorede Cecilia Brandt 4 mål fra stregen.

Julie Østergaard scorede 3 mål. Astrid Nielsen 2 mål. Cecilie Skytte og Marie Larsen hvert et mål.

En flot og velspillet kamp med gejst og vilje samtlige 40 min.

 

U14 pige B

Uldum – Skanderborg 7-18

Skanderborg fortsatte sin sejrsrække i udekampen mod Uldum. Holdet er voldsomt ramt af skader og måtte til dagens opgør låne ikke mindre end 6 U12 spillere. De gik alle frisk til sagen og var med til at sikre at pigerne kom godt fra start og via en 4-0 føring aldrig så sig tilbage. Der blev gennem hele kampen spillet med et meget lavt fejlprocent, og spillet blev i flere angreb sat rigtig fint op til flotte afslutninger. I forsvaret blev der kæmpet flot, selv om vi jo var lidt mindre end modstanderen.  En holdindsats, hvor rigtig mange piger bød flot ind. Det lover godt før næste kamp mod det andet ubesejrede hold  i rækken, Tebstrup. Topkampen spilles på fredag den 25.1 kl 19 i Morten Børup Hallen

Målscorere : Stine Jørgensen 5, Mikala Grusholt 4, Stinna Benfeldt 4, Sarah Jensen 3, Caroline Callesøe 2

Website Security Test