Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Uafgjort til U21 landsholdet

Webredaktør, udgivet d. 4. januar, 2013

U21 herre landsholdet fik med nød og næppe hentet en yders vigtig uafgjort hjem mod værterne fra Slovakiet i den første kamp til VM-kval.

Andreas Væver har netop indtelefoneret følgende korte detaljer fra kampen.

Andreas Væver 2012Vi fører 11-10 kort før pausen men så laver hjemmeholdet de sidste 4 mål og vi må gå til pause bagud 11-14. Vi kommer til at halse bagefter hele 2. halvleg og det så lidt skidt ud bagud med 3 mål med 3-4 minutter igen. Stig Bugge udligner i undertal med bare 5 sekunder igen, og det kan vise sig at blive et yderst vigtigt mål. Nu kan vi trods alt stadig selv afgøre om vi skal vinde puljen, hvorimod vi næsten havde været færdige med et nederlag.

Vi burde kunne slå Slovakiet, jeg syntes vi er et klart bedre hold end dem. Jeg syntes vi har for mange der lader sig gå på af nogle tvivlsomme kendelser fra dommerne. Vi bliver nød til at lære at sådan er det bare når man spiller i Slovakiet med dommere fra nabolandet Ungarn, det kan ikke nytte noget at ”tude” for meget over det. Havde vi bare spillet for fuld knald så burde vi have vundet kampen. Jeg tror Slovakiet scorer halvdelen af deres mål når dommerne har hånden oppe, og det er simpelthen fordi vi ikke er koncentrerede nok.

Serbien slog Grækenland med 24-15 i den anden kamp i puljen og i morgen lørdag møder Danmark Grækenland, mens Slovakiet møder Serbien.

Jeg var ikke så imponeret over den første kamp. Grækenland SKAL vi bare slå i morgen, og vi kan også vinde over Serbien på søndag, hvis vi vel at mærke selv spiller op til det jeg ved vi kan.

Landstræner Henrik Kronborg:

Det er første gang, disse spillere for alvor spiller sammen, for det er et relativt nyt hold siden EM for et halvt års tid siden. Det resulterer også i en usammenhængende kamp, hvor vi faktisk er heldige med uafgjort, da vi otte minutter før tid er bagud med fire mål. Det er først med tre sekunder igen, at Stig Bugge sætter det udlignende mål i nettet.

Med dette resultat er holdet nødt til at vinde de næste to kampe for at sikre sig en plads ved VM til sommer, men det kræver en anderledes indsats end dagens.

For det første fik vi mange dommerkendelser imod os i dag, og det skal vi have rettet op på, så vi slipper for så mange udvisninger. Derudover skal vi have meget mere tålmodighed ind i spillet. Der er ting, som vi alle sammen kan gøre bedre til i morgen, men generelt vil jeg rose holdet for en fantastisk fight og så glæde mig over det ene point, som vi fik med i dag.

Danmark møder Grækenland lørdag eftermiddag klokken 15.30.

Målscorer Danmark:

Theis Baagøe 6, Andreas Væver 5, Jonas Langerhuus 4, Rene Antonsen 4, Stig Bugge 4, Lasse Andersson 1, Christian Albertsen 1

Website Security Test