Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U21 klar til VM kval-finale mod Serbien

Webredaktør, udgivet d. 5. januar, 2013

U21 slog Grækenland 33-11 (16-7) i den anden kamp under VM kvalifikationen i Slovakiet.

Dermed har Danmark 3 point inden den sidste og altafgørende kamp imorgen søndag, hvor Serbien står på menuen.

Serbien og Slovakiet mødes her kl 18.00 og resultatet heraf afgør hvilken situation Danmark står i inden kampen imorgen. Det står dog fast at Danmark skal slå Serbien, men aftenens kamp afgør om målscorer også kan blive afgørende.

Målscorer Danmark:
Lasse Andersson 6, Jonas Langerhuus 5, Tobias Ellebæk 5, Andreas Væver 3, Kenneth Bach Hansen 3, Bjarke Christensen 3, Theis Baagøe 2, Christian Albertsen 2, Stig Bugge 2, Rene Antonsen 1, Martin Risom 1.

Website Security Test