Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 Drenge tabte til Skjern

Kirsten B Madsen, udgivet d. 30. januar, 2013

SHEA logoU18 Drenge Liga                                   

Skanderborg Håndbold-Skjern Håndbold  28-31 (14-15)

U18 Drenge tabte til Skjern

 Skanderborg U18s fjerde kamp skulle vise sig at blive en tro kopi af de forrige kampe, hvor modstanderne kom bedst fra start, og hvor Skanderborg hang efter og prøvede at hente modstandernes forspring.
Skjern bragte sig i gårsdagens kamp hurtigt foran med fire mål, og Skanderborg drengene havde store problemer, specielt med tekniske fejl, som der var alt for mange af. Skanderborg fik dog kæmpet sig tilbage og midtvejs i første halvleg fik de grønne kontakt, og nåede også at være i front med et enkelt mål. Det var dog Skjern, der kunne gå til pause med en et måls føring.
Anden halvleg startede lige, men efter stillingen 19-19 trak Skjern fra til 25-20.
Skanderborg lavede igennem hele kampen alt for mange tekniske fejl, specielt i kontrafasen, og det gjorde, at Skjern kunne lave mange mål på deres kontraspil, hvorimod hjemmeholdet næsten ikke laver nogle.

Nederlaget var det tredje til drengene i fire kampe, så det kræver meget at komme tilbage på sporet.

 Næste kamp bliver den 7 februar mod Århus i Morten Børup Hallen.

 

Website Security Test