Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Piger fortsætter sejrsstimen

Kirsten B Madsen, udgivet d. 27. januar, 2013

SHEA logoU16 Pige Liga                                                          

Skanderborg Håndbold-Randers HK  38-25 (17-14)

U16 Piger fortsætter sejrsstimen

Ikke just mange tilskuere var på plads i Morten Børup Hallen denne søndag eftermiddag, håndboldherrerne trak altså flere seere. Dog skulle det resultatmæssigt gå langt bedre for Skanderborgs U16-piger end for herrelandsholdet.

 Skanderborgs forsvar stod i første halvleg egentlig meget fornuftigt, kontrafasen fungerede udmærket og angrebsspillet var godkendt. Skanderborgs svage punkt var, at de hurtigt mistede tålmodigheden efter mange sekunder i forsvar, samt at de kunne have skruet endnu højere op for tempoet.  

Randers hang godt på i første halvleg og 4-2 blev til 9-7, 13-11 og 17-14.  

I anden halvleg var det Skanderborgs mål lige så stille at trække fra et Randers hold, der spillede meget aggressivt, men som også lavede et væld af tekniske fejl. Og det lykkedes, for efter 40 min. stod der 23-17 og 33-23 med 5 min. tilbage.

Igen i dag havde Skanderborgs modstander valgt at stille sig op i et 5-1 forsvar, og det gav god plads til de to stregspillere. Cirka 13 mål blev der lavet fra denne position. De sidste 5 min. skød Skanderborgs piger reelt Randers’ forsvar fra hinanden og endte med en ny storsejr – i dag på 13 mål. 

 Målscorere for Skanderborg:

Othilia Christensen 9, Suzanne Bækhøj 8, Celine Holst 8, Amalie Grøn 3, Annika Jakobsen 3, Mathilde Bøgh 2, Amalie Angel 2, Marianne Dige 2, Thea Riis 1. 

Website Security Test