Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 piger fik første LIGAsejr

Kirsten B Madsen, udgivet d. 13. januar, 2013

SHEA logoU16 Piger Liga                                                         

Skanderborg Håndbold-Team Nord – Elling  33-24 (19-14)

Første ligasejr til U16 Piger

 Team Nord var kørt søndenfjords for at gæste den berygtede Morten Børup-hal. Skanderborg havde nogle ting at revanchere overfor sig selv (efter nederlag til Horsens), og det kunne man se fra første fløjt.

De kom i front 5-1, hvor især højre fløj blev spillet godt tynd. Pigernes vildskab medførte mange straffekast, og her blev næsten 1/3 af målene scoret. Men det bedste i første halvleg var 6-0 forsvaret – et meget koncentreret et af slagsen. Man vidste på forhånd, at Team Nord havde meget velskydende backs, men med gode tacklinger blev de holdt væk fra godt fadet. Selvfølgelig lavede de mål, men det kunne have været værre.

Efter 25 min. var Skanderborg dog kun foran med 2, fordi der blev taget nogle forhastede afslutninger. De grønne kunne dog gå til pause med en føring på 19-14. 

 Anden halvleg var meget op og ned for hjemmeholdets vedkommende. De startede som lyn og torden, og førte efter 35 min. med 22-15. Et særligt højdepunkt var de lange udkast fra målet, som fløjspillerne blot skulle lægge i kassen.

I de ukoncentrerede perioder var der ingen tålmodighed, mens bolden i de gode perioder blev kørt rundt med et godt flow, indtil der var en 100% chance.

Alt i alt en super holdindsats fra Skanderborg, der gav en sikker sejr på 33-24.

 Målscorere for Skanderborg:

Othilia Christensen 15 (9), Amalie Angel og Amalie Grøn 4, Annika Jakobsen og Thea Riis 3, Suzanne Bækhøj 2, Marianne Dige og Celine Holst 1,

Website Security Test