Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Drengene venter på første sejr

Kirsten B Madsen, udgivet d. 27. januar, 2013

SHEA logoU16 Drenge Liga                                            

Skanderborg Håndbold-HEI/VRI  25-25 (14-10)

Det blev heller ikke til sejr i U16 drengenes fjerde kamp i Ligaen, hvor de hjemme mødte HEI/VRI. Begge hold havde ellers hårdt brug for point efter en meget mager pointhøst i deres tre hhv. to første kamp. Skanderborg havde således inden kampen kun et point, mens gæsterne havde tabt deres to første kampe.

Første halvleg blev en tæt affære men dog hele tiden med Skanderborg et lille skridt foran. Der var plads til forbedringer i de grønnes forsvar, men det virkede trods alt vel forberedt på de løsninger, som HEI/VRI forsøgte. I målet bød Malte Algren også ind med 12 redninger på 22 skud.

Offensivt var der også positive toner at spore – især det hurtige spil op ad banen gav flere scoringer. Fire scoringer på contra, hvoraf de to var sat ind af Andreas Nielsson. Samme udnyttede også to straffekast, så de grønne kunne gå til pausen med en føring på 14-10.

Anden halvleg startede også meget lige med et par scoringer til begge hold. Men så begyndte udeholdet så småt at hale ind på Skanderborg. De fik mere held i deres skud fra bagkæden, og da Skanderborgs angrebsspil samtidig blev mere febrilsk og nervøst, blev føringen som flere gange før smidt væk. Efter godt ti minutters spil var alt igen lige ved stillingen 19-19.

Fra det 10. til det 22. minut lykkedes de kun de grønne at score et mål, så med ni minutter igen stod der pludselig 20-24 på tavlen.

Men med en god gejst, som desværre ikke var til stede hele kampen, lykkedes det at redde æren og vinde de sidste minutter med 6-1, så kampen sluttede uafgjort 25-25.

Stillinger undervejs:

3-2, 7-5, 12-8, 14-10 (pause), 15-11, 19-19, 20-24, 25-25.

Målscorere for Skanderborg:

Andreas Nielsson 9, Mike Haack 5, Jacob Aaquist 4, Jonas Bredo 3, Oliver Meinertz 2, Anders Hallberg 1, Kristian Stampe 1.

Website Security Test