Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 drenge liga fik et point i underholdende kamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 13. januar, 2013

U16 Drenge Liga                                            

Skanderborg Håndbold-AGF/Viby  26-26 (17-11)SHEA logo

U16 Drenge fik et point i en meget underholdende kamp

 Efter en dårlig midt uge kamp mod Kolding IF, hvor Skanderborg desværre tabte, var det blevet tid til første hjemmekamp efter jul. Modstanderen var holdet fra AGF/Viby, som har et homogent hold med et godt forsvar og en god kontrafase.

Hjemmeholdet var godt forberedt på modstanderens systemer, og fik taget farten ud af deres spil. Skanderborg sad fuldstændigt på første halvleg, og holdt AGF/Viby fra chancer. Samtidig blev der spillet flot og kollektivt angrebsspil.

Nichlas Hansen i målet stod en fremragende kamp. Stillingen ved pausen var 17-11 til hjemmeholdet.

I anden halvleg gik udeholdet mere offensivt til værks i forsvaret. Skanderborg formåede ikke at få tempo i spillet, og AGF/Viby kom mere og mere med i kampen. De fik indhentet Skanderborgs eller så komfortable føring, og førte kort før tid med to mål. Men Skanderborg kæmpede sig tilbage, og havde samtidig heldet med sig så kampen endte uafgjort 26-26.

9 mål i anden halvleg er slet ikke godkendt, men Skanderborgs første halvleg var meget imponerende.

 Målscorere for Skanderborg:

Jacob Aaquist 9, Andreas Nielsson 4, Simon Hedehus 4, Oliver Meinertz 3, Mike Haack 2, Aki Egilsnes 1, Anders Hallberg 1, Jonas Bredo 1, Frederik Mikkelsen 1.

Website Security Test