Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 Piger måtte kæmpe for sejren

Kirsten B Madsen, udgivet d. 25. januar, 2013

U14 Pige 2 division

Ribe – Skanderborg 29-32 (18-13)

Det blev til den ventede sejr i onsdagens udekamp mod Ribe. Men det blev langt svære end forventet.

1 halvleg blev  en katastrofe og hjemmeholdets 18 mål  vidner om en meget ringe forsvarsindsats, hvor Ribe fik lov at score efter behag.  Heldigvis kom vi også forholdsvis nemt til scoringer i den anden ende af banen, så ved pausen var vi “kun” bagud med 5 mål. Fra 2 halvleg blev især forsvaret bedre, og kampen ændrede straks karakter. Det blev derfor en lang kamp mod uret for at hente det tabte, og med ca. 5 min igen kom vi for første gang foran i kampen.  

Pigerne var ikke klar til opgaven, men skal dog have ros for at kæmpe sig tilbage i 2 halvleg og sikre sejren. Tror mange piger lærte, at det trods alt kræves man er klar til kamp, selv om det hedder bundholdet Ribe ude en onsdag aften!

Målscorere: Stine Kristensen 13, Isabella Frezzolini 8, Signe Kirk 4, Natascha Kejser 3, Rebekka Jørgensen 2, Monica Viborg 2

Website Security Test