Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 Piger vinder – klar til topkampe

Kirsten B Madsen, udgivet d. 27. januar, 2013

U14 Piger 2 division

Skanderborg – BBI Saxburg Ravsted 24-16

Det blev til 4. sejr i træk for pigerne i søndagens hjemmekamp mod Saxburg Ravsted. Kampen blev en lidt rodet affære med et hav af udvisninger til især hjemmeholdet. Trods dette var Skanderborg aldrig presset, og øgede gennem hele kampen føringen til en sejr på 8 mål. Pigerne kan nu se frem til næste runde, hvor puljens andet ubesejrede hold Fredericia venter.  Alt tyder på at de to næste kampe, mod netop Fredericia, bliver afgørende for hvem der løber med puljesejren. Spændende, og dejligt for pigerne at der kommer et par forhåbentlig spændende kampe i foråret.

Målscore: Stine Kristensen 6, Rebekka Jørgensen 5,Signe Kirk 5, Isabella Frezzolini 2, Louise Herskind 2, Natascha Kejser 2, Camilla Mangor 2

Website Security Test