Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 piger startede ud med kæmpesejr

Kirsten B Madsen, udgivet d. 6. januar, 2013

U14 Pige 2. division

Silkeborg UH – Skanderborg 11-41 (9-19)

Sejr på 30 mål

Efter de mange tætte kampe i efteråret fik holdet en let start på livet i 2. division. I dagens kamp mod Silkeborg UH var der aldrig tvivl om kampens udfald. Skanderborg Håndbold bragte sig hurtigt foran med 3 mål og herefter var Silkeborg UH aldrig i nærheden af Skanderborg Håndbold.
Begge hold havde – i begge halvlege – perioder med rodet spil, men herudover var der ingen slinger i valsen for Skanderborg Håndbold. Der var rigtig fine takter og holdet viste godt målmandsspil, angrebs-spil, kontraspil og et rigtigt godt forsvar – især i 2. halvleg.

Sejren kommer efter Skanderborgpigerne havde et flot julestævne i Bjerringbro, hvor holdet tabte en tæt semifinale mod Horsens med et enkelt mål. Skanderborg var det eneste hold som pressede ellers suveræne Horsens, som sejrede i finalen. Til stævnet i Bjerringbro deltog en lang række af de hold som efter jul spiller 1 division, så stævnet var også en bekræftelse på, at vi inden jul var havnet i en noget urimelig pulje, og blev sorteper. Vi ser nu fremad, og satser på en topplacering af 2. division.

Målscorere: Stine Kristensen 10, Natascha Kejser 8, Camilla Mangor 7, Rebekka Jørgensen 5, Louise Herskind 4, Isabella Frezzolini 4, Monica Viborg 2, Signe Kirk 1

Website Security Test