Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne slog Randers – igen

Kirsten B Madsen, udgivet d. 28. januar, 2013

U18 Piger Liga                                                      

Skanderborg Håndbold-Randers HK  29-22 (11-10)

Eggert-stil i Skanderborg

 Efter det danskeSHEA logo herrelandsholds kollaps i VM-finalen var det helt anderledes festligt at se U18-ligapigerne fra Randers og Skanderborg tørne sammen i Morten Børup Hallen søndag aften.

De to hold har spillet tætte kampe de seneste to-tre gange, holdene har mødt hinanden. Så der var lagt op til en spændende kamp i en U18 Liga, som Skanderborg fører.

Randers kom bedst fra start, og førte 3-1 efter 4 minutter. Men efter 10 minutter var stillingen 5-5, og derefter fik hjemmeholdet bedre og bedre fat i modstanderne.

»Pigerne spillede en god defensiv og fik i forsvaret godt styr på de Randersspillere, som de ikke før har haft styr på. Det viser Randers’s målscore med blot 22 mål jo også, » sagde trænerne Bo Rudgaard og Mikael Jensen, der også roste det effektive returløb.

»Vi fik desuden set den større bredde, som vi har. Pigerne fra Skanderborg gik på skift ind og viste, at de er gode, og det gjorde det svært for Randers at dække op,« tilføjede Bo Rudgaard.

Skanderborg fik tildelt syv straffekast, og holdets egen Anders Eggert, Sofie Amalie Skovsager, var endnu engang »frk. 100 procent« og knaldede hver eneste bold sikkert i netmaskerne til scoring.

Derudover roste trænerne også Louise Andresen for at spille en god kamp på højre back, ligesom Emilie Løvendorf fik bundet forsvaret godt sammen.

Målscorere for Skanderborg:

Sofie Amalie Skovsager 9, Louise Andresen 5, Emilie Løvendorf 3, Emma Apel 3, Marie Aamand Sørensen 3, Caroline Theill 2, Nicoline Bertelsen 2, Christina Mikkelsen 2.

 

Website Security Test