Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U16 Piger i uskøn affære

Kirsten B Madsen, udgivet d. 20. januar, 2013

U16 Pige Liga                                                                                        

Sønderjyske Ungdom-Skanderborg Håndbold  19-27 (7-14)

Efter slutfløjtet var det svært for Skanderborg at begribe, at de med hele 8 mål havde besejret Sønderjyske. For kampen var ikke just præget af flot og flydende spil.  Det var et held for de grønne, at det heller ikke var Sønderjyskes bedste kamp.  

 De første 10 min. fulgtes de to hold ad. Skanderborgs fornemmelse i første halvleg var, at de stod godt i forsvaret, og at Tanja tog rigtig godt fra i målet. Fra 10. til og med 25. minut scorede Sønderjyske kun 3 mål. I angrebet havde Skanderborg dog vanskeligheder. De havde ikke samme gåpåmod, selvtillid, tempo og gejst som de normalvis spiller med. Alligevel kunne de gå til pause med en føring på 7-14.

Dommerne fik i anden halvleg travlt med at fløjte for skridt, angrebsfejl og samtidig trillede boldene udover sidelinerne – for begge holds vedkommende. Den grønne mur var ikke lige så stabil som i første halvleg, men til gengæld var der flotte indspil til stregen og gennembrud at skimte i angrebet.  Efter 60 blandede minutter, jublede pigerne over at kunne sætte yderligere 2 point ind på kontoen.

 En god og glad dag i Rødekrohallen, selvom der måske er et par ting, der skal trænes i den kommende uge.

Målscorere for Skanderborg:

Othilia Christensen 7, Suzanne Bækhøj 5, Mathilde Bøgh 3, Annika Jakobsen 3, Amalie Angel 2, Celine Holst 2, Marianne Dige 2, Anne Woldenhof 2 og Amalie Grøn 1.
SHEA logo

Website Security Test