Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr til U18 drenge i meget tæt kamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 11. januar, 2013

SHEA logoU18 Drenge Liga                                            

Skanderborg Håndbold-Bjerringbro FH  32-31      (14-15)

Sejr til U18 Drenge i meget tæt kamp

 Torsdag aften skulle Skanderborgs U18 drenge i ilden igen efter mandagens nederlag til Esbjerg. Drengene var opsatte fra start, og det var tydeligt, at de ville vaske mandagens plet væk.

Alligevel var det Bjerringbro, der kom bedst fra start, og efter ti min førte de med 8-4. Efter 20 min spil førte Bjerringbro med 12-8, men herefter kom Skanderborg bedre med i kampen, og hentede langsomt ind på udeholdet. Både hjemmeholdets forsvars- og angrebsspil blev bedre, og det resulterede i, at Bjerringbro kun gik til pause foran med en enkelt.

Anden halvleg udspillede sig lige som første, og Skanderborg hang efter med et par mål. Flere gange var de oppe og få kontakt, men de grønblusede manglede kynisme, og chancer blev brændt og bolde blev smidt væk.

Troen blev dog bevaret ,og med to min igen bragte Skanderborg sig foran for første gang i kampen. De sidste to min blev meget nervøse og spændende, men hjemmeholdet havde heldet og dygtigheden, og kunne hive de 2 vigtige point i hus.

Næste kamp for Skanderborgs U18 drenge er lørdag den 19 januar ude i Tvis-Holstebro.

 

Website Security Test