Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lige ved og næsten for U16 piger

Kirsten B Madsen, udgivet d. 10. januar, 2013

SHEA logoU16 Pige Liga                                                          

Horsens HK-Skanderborg Håndbold  24-23 (14-14)

Skanderborg var lige ved og næsten

 Kiggede man på aftenens tilskuertal på BGI, var der lagt op til en spændende kamp, og publikum fik så at sige noget for pengene.

Måldifferencen mellem de 2 hold var aldrig større end 2-3 mål. Efter 1-1 var Skanderborg tunge til at komme ud af starthullerne, hvilket betød Horsens hurtigt fik lagt sig i front. Det blev fra Skanderborgs side stoppet, da træneren tog en time-out. Han ville se mere gejst og tempo hos pigerne.

Det hjalp tydeligvis, for Skanderborg fulgtes tæt med Horsens i hele første halvleg. Det var svært at komme forbi Horsens’ halv-offensive forsvar til tider, men flere gange fik pigerne løst det godt bl.a. med gennembrud og hurtige opgiverkast.

 Skanderborg forsøgte sig flere gange med et offensivt 3-3-forsvar, og det lykkedes egentlig godt. Men ofte blev boldene afgjort hurtigt i  det efterfølgende angreb, hvis ikke der var problemer med at komme igennem.

De grønne kæmpede rigtig flot og gav aldrig op, men desværre trak Horsens det længste strå i de sidste minutter. Skanderborg fik ellers ved hjælp af nogle rappe langskud i træk en snæver føring på 2 mål med 5 min. igen, men Horsens fik scoret nogle heldige og snu mål til sidst. I sidste Skanderborg.-angreb opstod der tvivl om, hvorvidt der var dømt skridt eller time-out, hvilket man dog kun kunne ærgre sig over bagefter.

 Skanderborg ser nu frem til at kunne lægge et lag på deres spil i næste kamp hjemme mod Team Nord – Elling.

Målscorere for Skanderborg:

Othilia Christensen 10, Suzanne Bækhøj 4, Amalie Angel 2, Celine Holst 2, Mathilde Bøgh 2, Amalie Grøn 2 og Annika Jakobsen 1 

 

Website Security Test