Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jesper Holm forlænger

Webredaktør, udgivet d. 24. januar, 2013

Cheftræner Jesper Holm har netop forlænget sin aftale med klubben yderligere et år, og står således også i spidsen for danmarks yngste ligahold i den kommende sæson.

Jesper HolmJesper Holm er i gang med hans 3. sæson som træner i Skanderborg Håndbold, et job han overtog umiddelbart efter han stoppede sin aktive karriere på håndboldbanen.

Den aktive karriere startede i Skanderborg som helt lille og igennem ungdomsårene blev det til adskillige kampe på diverse ungdomslandshold. Jesper Holm er den suverænt mest scorende spiller nogensinde i Skanderborg Håndbold. 1230 mål blev det til i den grønne trøje i 311 kampe, hvilket også gør Jesper Holm til den spiller med næstflest kampe i grønt, kun overgået af Jesper Koch med 334 kampe.

Efter rigtig mange sæsoner i Skanderborg, kun afbrudt af 2 år i Team Tvis Holstebro, sluttede Jesper Holm karrieren i Odder Håndbold, der netop var rykket op i 1. division. I sommeren 2010 overtog Jesper Holm så træner jobbet i Skanderborg, og imponerede stort allerede i sin første sæson da han yderst overraskende førte Skanderborg tilbage i ligaen, efter en imponerende slutspurt til sidst på sæsonen.

Sidste sæson var vi ikke levnet mange chancer for overlevelse i ligaen, men trænerteamet i Skanderborg imponerede alle og endte med at placere oprykkerne på en flot 11. plads. I denne sæson er vi p.t. placeret på en 10. plads.

Det har været en lidt svær blancegang at få en aftale på plads for endnu en sæson. Økonomien er jo p.t. desværre ikke til at have fuldtidstrænere i Skanderborg, og det giver nogle udfordringer. Jesper Holm har næsten fuldtidsarbejde ved siden af træner gerningen og familie med 3 små børn i Riis. Det er ikke holdbart over mange år, for det er rigtigt mange timer der skal bruges som træner i ligaen. Vi har nu fundet en løsning for den kommende sæson, og det er vi rigtigt glade for. Det er vigtigt med kontinuitet på trænerbænken og vi kan næste sæson stille med samme besætning for 3. sæson i træk, med Aksel Nørgaard, Nicolej Krickau og Jesper Holm ved roret.

Skanderborg Håndbold er jo også en klub der gerne vil give unge trænere chancen, og det er Jesper Holm jo et godt eksempel på. Han har fundet ud af at trænergerningen er noget han gerne vil satse på, og jeg tror der ligger en stor trænerkarriere foran ham. Det ligger i hvert fald i kortene at Jesper Holm gerne vil kunne koncentrere sig 100% om trænergerningen femadrettet.

Website Security Test