Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Vi er underdogs

Webredaktør, udgivet d. 29. januar, 2013

Jesper Holm: Skanderborg er underdogs ved INTERSPORT FINAL4

Af Claus Sonne

Skanderborg Håndbold er det lavest rangerede hold, der spiller INTERSPORT FINAL4 i weekenden, og de grønne østjyder stiller også med den suverænt yngste trup, hvor et par af spillerne endnu ikke har nået den håndboldmæssige voksenalder. Men det får ikke cheftræner Jesper Holm til at ryste på hænderne før det, der må betegnes som den største kamp i nyere tid i klubbens historie, nemlig lørdagens semifinale mod Århus Håndbold.

Jesper Holm 2012 5– Det er på alle måder en stor kamp for os. Vi er enkelt kamp fra en pokalfinale, skal spille en af de for vores vedkommende meget sjældne TV-kampe, hvor vi kan vise os frem for andre end folk i Skanderborg og omegn, og skal ud i et lokalopgør mod Århus Håndbold. Så jo, det er virkelig noget, vi i den grad ser frem til, siger Jesper Holm.

Sidst, Skanderborg var i en pokalfinale, var i sæsonen 1994/95, hvor GOG med en 33-20 sejr rundbarberede et Skanderborg-mandskab med Jesper Holm på. Men Holm er ikke nervøs for en gentagelse, selv om han erkender, at Skanderborg er underdogs i forhold til Århus.

– Århus er favoritter, men vel ikke kæmpe favoritter. Vi har mødtes to gange i denne sæson, hvor vi vandt stort, da de havde mange skader, og de vandt lidt større, da vi havde mange skader. Så det bliver spændende at se, hvor vi står med alle mand klar, siger Jesper Holm, der, hvis han kan få lov at bestemme, gerne ser sit hold komme godt fra start i lørdagens semifinale.

– Århus er svære at spille mod, når man skal jagte dem. Så jeg drømmer om en godt start på kampen og om, at vi kan forhindre dem i at lukke vores angrebsspil ned, noget de før har haft succes med. Men generelt er jeg da optimist. Vi kan spille helt frit, og jeg er sikker på at sende en topmotiveret trup i aktion. Trænerteamets opgave er så at finde det rigtige spændingsniveau, hvor spillerne er ydmyge, men ikke for ydmyge, og med et så ungt hold, som vi kommer med, kan det både blive en dreng og en pige. Jeg er sikker på, at vi nok skal få momentum på et tidspunkt i kampen, spørgsmålet er så bare, om det varer længe nok til, at vi kan vinde kampen på det, lyder det fra Jesper Holm.

Website Security Test