Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Håber på 700 grønne til Final4

Webredaktør, udgivet d. 7. januar, 2013

Håber på 700 grønne til Final4

Godt 300 Skanderborg fans har allerede købt billet til semifinalerne til Final4 lørdag 2. februar. Der er plads til knap 700 tilskuere i Skanderborg sektionen der er oprettet i NRGI arena, og håbet er at vi kan samle opbakning nok til at fylde hele sektionen op med grønne fans.

Tour De Grøn I Hjertet

Til semifinalerne lørdag 2/2 har vi arrangeret en ekstra event, hvor vi mødes kl. 10.00 til fælles brunch og forskellige aktiviteter i Morten Børup Hallen. Trænerne vil være til stede og give deres bud på hvordan vi skal slå storbyklubben Århus Håndbold og kl. 12.00 er der fælles afgang i bus til Århus.

Vi vil gerne lave den største klubdag i klubbens historie, og holdene i ungdomsafdelingen forsøger at samle alle spillere og forældre til arrangementet. Alle er velkomne til at deltage, medlemmer, forældre, fans eller hvis du bare gerne vil støtte op om Skanderborg Håndbold til dette fantastiske arrangement i NRGI arena i Århus.

Se den fulde indbydelse under EVENT her på hjemmesiden og tilmeld dig via dit hold eller direkte til Tom Kristensen på TOM.L.KRISTENSEN@GMAIL.COM.

Almindelige billetter

Ønsker du bare almindelig billetter til arrangementet, så købes de på www.billetnet.dk – husk at vælge en plads i Skanderborg sektionen.

VIP

Der kan også købes VIP adgang til både lørdag og søndag, se også indbydelsen til dette arrangement under EVENT på www.skanderborg-haandbold.dk

Større antal indgangsbilletter til virksomheder, henvendelse gerne til torben@nettoperforering.dk

Final4 9

Website Security Test