Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Forbereder os mod GOG og BSV

Webredaktør, udgivet d. 22. januar, 2013

Ligatruppen er i fuld gang med forberedelserne til Final4 og 2. halvdel af turneringen.

Trænerteamet har sammen med fysisk træner Thomas Cortebeeck brugt de første 14 dage af den kamp frie januar måned på at bringe truppen i fysisk topform.

Jesper Holm 2012 5Jesper Holm:

Den lange VM pause kom på et godt tidspunkt for os. Vi havde et meget stort antal spillere ude med skader og hvis vi bliver forskånet for yderligere uheld, ser det ud til at alle mand, undtagen Martin Mauer Larsen er klar til kamp når Final4 fløjtes i gang lørdag 2. februar i Århus.

Matias Helt og Michael Pedersen træner mere og mere med nu og Buster Juul spiller sin første kamp i mange måneder i aften for vores 2. hold i 3. division.

Vi arbejder med en del nye eksperimenter rent taktisk lige nu, som vi skal have med i posen i 2. halvdel af sæsonen. Vi skulle have mødt et islandsk hold i en træningskamp på fredag men den er blevet aflyst. Derfor tager vi til GOG i stedet og møder dem i en træningskamp på torsdag. Set i lyset af at vi skal eksperimentere meget, så ville vi gerne have mødt et hold lidt ”på det jævne” men nu ville GOG gerne hjælpe os på torsdag, og så tager vi det som det kommer. Derudover møder vi BSV onsdag den 30. januar i den sidste test inden det går løs til den store fest i Final4.

Hele truppen glæder sig helt vildt til mødet med Final4, og vi fornemmer at der kommer rigtigt mange grønne på lægterne i NRGI Arena. Det er en stor motivationsfaktor for en lille klub som vores, og humøret er ekstra højt i Skanderborg lejren for tiden.

Website Security Test