Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot udebanesejr til U18 piger

Kirsten B Madsen, udgivet d. 21. januar, 2013

SHEA logoU18 Piger Liga                                                        

Aalborg DHU-Skanderborg Håndbold  21-37 (15-23)

Endnu engang blev en fredag aften til en sejrsaften for U18-ligapigerne fra Skanderborg.

Forrige fredag sejrede pigerne på hjemmebane over Viborg, og denne gang skete det i Gughallen, hvor Aalborg i egen hule måtte se sig besejret godt og grundigt.

Skanderborgs Emma Apel fik et flot comeback i sin første kamp i over et år efter en korsbåndsskade i venstre knæ. Både medspillere, trænere og de medfølgende tilskuere nærmest holdt vejret, da hun sprintede af sted i sin første kontra i kampens første minutter. Den lykkedes dog til fulde med perfekt landing og scoring, så lettelsen og glæden var stor. Naturligvis allerstørst hos Emma, der har været ekstremt fokuseret i sin genoptræning.

“Det var rigtig dejligt at se hende i aktion igen. Hun har virkelig kæmpet for at komme styrket tilbage, og hun gjorde det rigtig godt,” sagde træner Mikael Jensen, der kunne se sit hold lægge yderligere lag på i forhold til seneste kamp.

“De fik dog ikke tacklet nok i starten, og var ikke helt skarpe, når der skulle byttes, hvilket betød, at der blev lukket lidt for mange mål ind i første halvleg,” tilføjede han.

Til gengæld leverede pigerne i første halvleg noget af det bedste angrebsspil i denne sæson med 23 mål og mange skarpe kontraer. Skanderborg spillede sig også frem til gode chancer i næsten hvert angreb.

I anden halvleg fik Skanderborg bedre styr på forsvaret, og var skarpe i alle situationer. Dermed holdt de Aalborg nede på blot to mål de første 20 minutter. I alt blev det til kun seks Aalborgmål i anden halvleg.

“Målmand Freja Bossen stod atter med et meget højt niveau i sine redninger og udkast, og i angrebet gjorde Nicoline Berthelsen og Louise Andresen det også godt. Men det er nu svært at fremhæve nogen, når der bliver scoret 37 mål – alle præsterede på et højt niveau,” konstaterede skanderborgtræneren.

Skanderborgpigerne fører nu puljen, efterfulgt af FC Midtjylland og SK Aarhus.

Næste kamp spilles søndag aften kl. 18.30, når Randers besøger Morten Børup Hallen.

Målscorere for Skanderborg:

Louise Andresen 7, Nicoline Bertelsen 7,  Sofie Amalie Skovsager 6, Christina Mikkelsen 5, Alberte Thorsted 4, Caroline Theill 2,  Katrine Angel 2, Marie Aamand Sørensen 2, Emilie Løvendorf 1, Emma Apel 1.

Website Security Test