Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

ENDELIG! Første sejr til U16 Drenge

Kirsten B Madsen, udgivet d. 30. januar, 2013

U16 Drenge Liga                                                                   

Skanderborg Håndbold-Aalborg Håndbold  35-22 (18-7)

ENDELIG! Første sejr til U16 Drenge

 Efter fire tætte kampe, der havde budt på to nederlag og to uafgjorte, lykkedes det endelig at hive en sejr i land. Aalborg var på besøg, og på papiret var der ellers lagt op til en tæt kamp.

Men de grønne ville det anderledes, og satte sig på kampen fra første fløjt.

Forsvaret havde en rigtig god dag, og stod meget kompakt på midten, hvilket gjorde det svært for Aalborgs bagkæde. De havde store problemer med at få scoret, og lavede kun to mål på de første 13 minutter.

Offensivt var det planen at komme afsted så hurtigt som muligt, hvilket lykkedes til fulde. De første 6 minutter bød på hele 5 kontrascoringer, hvilket bidrog godt til en solid føring på 7-2.

Det etablerede angrebsspil flød også ganske pænt, og der blev lavet mange fine mål.

Anders Hallberg spillede en af sine bedre kampe og bidrog med 6 scoringer – samme som Simon Hedehus. Offensivt er det også svært at forbigå kampens topscorer, Mike Haack, der spillede en flot kamp, og lavede 11 mål fra højre fløj og højre back.

En streg i regningen var, at Andreas Nielsson måtte udgå midt i første halvleg med en kraftig forstuvning af den ene fod og muligvis et overrevet ledbånd.

Stillingen midtvejs var 18-7 til Skanderborg, og kampen var reelt set allerede afgjort der.

 Anden halvleg forsatte på samme præmisser med hjemmeholdet som toneangivende. Aalborg forsøgte sig et par gange med et offensivt 4-2 forsvar dog uden det store held. Fejlene steg lidt mod det offensive forsvar, men generelt blev det løst tilfredsstillende.

Selvom gæsterne stod for de to første scoringer efter pausen, var de aldrig i nærheden af at true Skanderborgs føring.

Spillerne skal også roses for at bevare koncentrationen, hvilket har knebet især i anden halvleg i tidligere kampe. Det var medvirkende til, at de kunne hive en stensikker sejr hjem på 35-22 i deres hidtil bedste kamp i Ligaen. Ud af de 35 mål blev hele 14 af dem scoret på kontraspillet.

 Næste kamp er returopgør med Aalborg på udebane den 7/2.

 Stillinger undervejs:SHEA logo

6-2, 11-3, 18-7 (pause), 20-10, 30-18, 35-22.

 Målscorere for Skanderborg:

Mike Haack 11, Anders Hallberg 6, Simon Hedehus 6, Jacob Aaquist 4, Jonas Bredo 4, Andreas Nielsson 2, Oliver Meinertz 1, Kristian Stampe 1.

Website Security Test