Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ungdomsreferater uge 49 2012

Kirsten B Madsen, udgivet d. 10. december, 2012

U14 Pige A Skanderborg – Grindsted 20-18

Det blev til den 9. sejr i træk for Skanderborg pigerne, da Grindsted blev sendt hjem fra “Nilleren” med et 2 måls nederlag.
Skanderborg pigerne hang noget efter i starten af kampen og var en overgang nede med 3 mål. Som halvlegen skred frem fik de dog bedre styr på spillet og kunne gå til pause foran 12-10. Amanda Nørgaard havde godt gang i venstrehånden og lynede 5 gange alene i 1. halvleg. Efter pausen holdt de, på rutineret vis, Grindsted bag sig gennem hele halvlegen.
Den ordinære turnering før jul er dermed afsluttet. Nu resterer kun de spændende kval. kampe på søndag i Rask Mølle mod de andre A puljevindere om en plads i 2. division efter jul. Vi er sikre på, at såvel piger som trænere er helt klar til at løse også denne opgave.

Målscorere for Skanderborg:
Amanda Nørgaard 7 (4), Sofie Sletskov 3, Caroline Callesøe 3, Sarah Jørgensen 2, Freya Nielsen 2, Signe Meldgaard 2 (1) og Malene Møller 1

Skanderborg U 14 pige A ØBG Silkeborg 13-22 (5-7)

ØBG fik revanche

Skanderborg holdet vandt den første kamp i Silkeborg, og havde nok håbet også at vinde denne, men pigerne fandt aldrig helt dagsformen og rytmen, så det blev til en del fejl og desværre mange skud på målmanden.

Halvlegsresultatet var 5-7, men pigerne gik lidt i stå i anden halvleg, og manglede energi til at kæmpe sig tilbage i kampen, hvorfor efteråret desværre sluttede med et nederlag.

Målscorere for Skanderborg:

Simone Rothhaus 8, Helene Andersen 2, Mikala Grusholt 2, Caroline Callesøe 1.

Website Security Test