Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ungdomsreferater uge 48 2012

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. december, 2012

U14 pige A                               

Give – Skanderborg 13-15 (7-7)

Sejr i udekamp

Pigerne skulle i dag møde Give i en meget kold Give hal. Det første indbyrdes opgør havde Skanderborg vundet 25-10, så Skanderborg var favoritter. Inden dagens kamp lå Give på næstsidste pladsen og Skanderborg på første pladsen, og har sikret en plads til kvalifikations kampene næste weekend .

Til dagens kamp havde Skanderborg lånt 3 spillere fra U12, Caroline Callesøe, Stinna Benfeldt og Anna Kristensen. De gjorde det alle 3 meget flot, Anna med mange fine redninger, Stinna med 2 flotte scoringer og Caroline med 1. Men ellers startede kampen ikke for godt for Skanderborg, efter 40 sek. vrikkede Alberte Frederiksen om på foden og måtte ud til behandling. Efter der var spillet små 5 min var Skanderborg bagud med 3-0. Lidt efter lidt fik Skanderborg lidt mere styr på tingene og halvlegen sluttede 7-7. Anden halvleg førte Skanderborg hele tiden med en til to mål og vandt 15-13. Kampen var til tider meget hård spillet, især hjemmeholdet spillede meget ureglementeret, men heldigvis holdt Skanderborg hovedet koldt, og vandt i en noget uskøn kamp.

Målscorere for Skanderborg: Alberte Frederiksen 5, Signe Meldgaard 4, Amanda Nørgaard 3 alle på straffe, Stinna Benfeldt 2, Caroline Callesøe 1

 U14 pige A                               

Silkeborg UH – Skanderborg  17-16 (8-8)

Tæt på

Det blev til nederlag for pigerne mod rækken tophold. Silkeborg havde inden kampen maksimum point efter 7 kampe, så vi vidste at der ventede en svær opgave. Men pigerne gjorde det fantastisk, og var med hele kampen, som først blev afgjort i sidste minut. Alle kæmpede for sejren, og var med til at give publikum en seværdig kamp, som med vores grønne briller burde være endt uafgjort. Men igen – FLOT INDSATS

Målscore: Simone Rothhaus 8, Helene Andersen 2, Christine Hallberg 2, Amalie Hammer 2, Mikala Grusholt 1, Malene Møller 1

U12 pige A                               

Skanderborg – Brædstrup 25-6 (12-4)

For 2. gang inden for få dage blev det til storsejr over Brædstrup.

Efter en sejr på 23-5 i Brædstrup blev hjemmekampen også vundet stort med hele 25-6. Pigerne virkede ikke helt klar fra start, men fra midt i 1. halvleg rykkede Skanderborg virkelig fra Brædstrup, og pausestillingen blev 12-4. Også i 2. halvleg blev der kæmpet bravt – der var godt forsvarsspil og gode redninger, som resulterede i flere kontrascoringer. Brædstrup kom slet ikke rigtigt ind i kampen. Sejren lover godt for de kommende kampe. Der er to kampe tilbage inden jul – mod Grindsted henholdsvis Voel.

Målscorere: Oline Bertram 5, Marie Andersen 1, Caroline Callesøe 10, Stinna Benfeldt 4, Sarah Jensen 1, Sarah Jørgensen 2, Mie Danielsen 2

U12 pige B                               

Skanderborg – Horsens KFUM 8-16 (5-9)

Tabte til topholdet

Blot 3 dage efter et “halvstort” nederlag i Horsens var det nu tid til revanche, og Skanderborgpigerne var tydeligvis sat 100 % op til at vise hvad de kunne, og de spillede en rigtig flot kamp på trods af at det blev til endnu et nederlag.

Fra kampens start spillede Skanderborg fint op mod Horsens og efter et par angreb med forsøg fra Madsen på højre fløj fik Sofie samlet bolden op på modsatte fløj og bragt Skanderborg på 1-0. De to hold fulgtes derefter ad til 2-2 efter endnu et mål af Sofie, hvorefter Signe lavede en flot dobbeltredning. Kampen fortsatte tæt til 4-4, efter dobbeltscoring af Cecilia efterfulgt af endnu en superredning af Signe.

 Resten af 1. halvleg bød på flere forgæves målforsøg fra Skanderborg, mens Horsensholdet var mere heldigt og fik bragt sig op på 9 mål inden pausen, hvor Astrid sikrede Skanderborg halvlegens sidste scoring til 5-9, efter at have spillet sig igennem Horsens-forsvaret i flot sammenspil med Rønnow.

 I starten af 2. halvleg fik Horsens straffe, og Signe reddede både straffekastet og begge de gange hvor det lykkedes Horsens at samle op og skyde igen,- en ægte trippelredning. Resten af 2. halvleg bød på 7 mål af Horsens og 3 mål af Skanderborg, sat ind af Sofie, Julie og Madsen.

 Alle Skanderborgspillere ydede en superflot indsats og alle kan være stolte af at være en del af holdindsatsen i Træningshallen på Fælleden, og med sådan et spil er der lagt op til både tætte kampe og sejre fremover.

Kampen sluttede med en måldifference på blot 8 mål mod 17 i lørdags, og hele 8 scoringer mod 3 i lørdags – og dette mod det suveræne tophold i puljen.

 

 

 

 

 

Website Security Test