Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Uafgjort i stort drama

Webredaktør, udgivet d. 27. december, 2012

Skanderborg Håndbold – TMS Ringsted 29-29 (13-15)

Det endte i det helt store drama da Skanderborg og TMS Ringsted delte i porten i årets sidste ligakamp i Morten Børup Hallen. Skanderborg var foran 29-28 med 30 sekunder igen, da dommerparret dømmer en yderst kontroversiel angrebsfejl på Peter Balling, mod TMS fløjspiller, der tydeligvis stod i feltet. Det bragte i den grad sindene i kog i den intime hal i Skanderborg, og det gjorde bestemt ikke tingene bedre at TMS Ringsted efterfølgende løb op i den anden ende og udlignede med 3 sekunder igen. Skanderborg var i klar vinderposition, men måtte nøjes med 1 point, og følte sig i den grad snydt i slutsekunderne.

Bag historien hører også, et Skanderborg hold der var fornærmende ringe de første 20 minutter af kampen, og kunne nemt have været større bagud end de 2 mål (13-15), som TMS førte med efter 1. halvleg. Skanderborg kom dog stærkt ud fra pausen, og set på de sidste 10 minutter af kampen, burde det også have givet 2 point på kontoen.

Referat og reaktioner her på siden senere.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Rasmus Kaagaard 7, Andreas Væver 6, Kasper Povlsgaard 6, Peter Balling 6, Lasse Justesen 2, Morten Kirk Olesen 1, Jakob Legind 1.

Målscorer TMS Ringsted:

Stig Bugge 9, Lasse Andersson 7, Rasmus Wegmann 3, Kim Johannesen 3, Jesper Fredin 3, Mikkel Sjøberg 2, Rune Poulsen 2, Henrik Overby 1.

Website Security Test