Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U21 landsholdet mødte GOG

Webredaktør, udgivet d. 29. december, 2012

U21 landsholdet spillede lørdag træningskamp mod duksene fra 1. Division, GOG. Kampen blev spillet i NRGI arena, der danner base for U21 landsholdets træningslejr i denne uge.

Kampen var med de 3 nuværende Skanderborg spillere, Lasse Justesen, Martin Mauer Larsen og Andreas Væver, og derudover var der også et par tidligere grønne talenter, nemlig Jonas Langerhuus og Theis Baagøe på banen.

Kampen endte med en GOG sejr på 26-25, efter pauseføring 14-9 til U21 drengene. Landsholdet havde chancen for udligning på en friløber med 3 sekunder tilbage af kampen, men den blev sendt på stolpen, så det kommende ligahold fra sydfyn kunne rejse hjem med endnu en sejr i denne sæson.

Andreas Væver lavede 3 mål mens Lasse Justesen og Martin Mauer Larsen ikke kom til afslutninger i kampen. Jonas Langerhuus spillede kun de første 10 minutter af kampen, da han trækkes med en øm venstre arm efter en hårdhændet tackling i den sidste ligakamp mod Skive i forgårs.

18 Spillere er samlet med U21 landsholdet indtil imorgen, hvor den endelige trup på 16 spillere til VM kvalifikationen udtages. Holdet samles igen 2. Januar i København og rejser til Slovakiet dagen efter.

Website Security Test