Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 Pigerne fik flot revanche

Kirsten B Madsen, udgivet d. 10. december, 2012

SHEA logoU18 Piger 1. division                            

Skanderborg Håndbold-Kolding IF  31-19 (14-8)

Sikker sejr over Kolding

 Skanderborgs eneste nederlag i efterårssæsonen var blevet indkasseret i Kolding, så der var lagt op til revanche søndag eftermiddag i Morten Børup Hallen. Også selv om Skanderborg havde sikret sig ligapladsen efter jul.

Hjemmeholdet var topklar fra start, og efter tre et halvt minut stod der 4-1 til Skanderborg. Efter et kvarter var føringen øget til 8-3.

”Pigerne var super koncentrerede i forsvaret, så vi i første halvleg holdt dem nede på 8 scoringer – og 19 i alt. Det er klassespil, og især Emilie Løvendorf og Marie Aamand gjorde det godt i forsvaret,” udtalte træner Mikael Jensen.

Også Freja Bossen i målet havde en god dag med et hav af redninger, efter at hun og Nicoline Berthelsen i ugen forinden havde spillet med i 2. divisionsdamernes kamp, og gjort det rigtig godt.

I angrebet blev der for det meste spillet med god tålmodighed, og træneren roste især Nicoline Berthelsen og Emilie Løvendorf, ligesom også Louise Andresen viste sin lynende underhånd et par gange.

”Men alle gjorde det godt – og det viser scoringerne jo også, hvor alle kom på tavlen. Pigerne fortsatte den gode periode og brugte det, vi arbejder med til træning, i kampene,” understregede Mikael Jensen.

Der er nu juleferie for pigerne, som dog drager på træningslejr i juleferien for at være klar til ligaen efter nytår.

Målscorere for Skanderborg:

Nicoline Bertelsen 7, Louise Andresen 6, Emilie Løvendorf 5, Christina Mikkelsen 3, Marie Aamand 3, Sofie Amalie Skovsager 2, Alberte Thorsted 2, Kathrine Angel 2, Caroline Theill 1.

 

Website Security Test