Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 Piger vandt med 31-26 i Esbjerg

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. december, 2012

SHEA logoU18 Piger 1. division                                                      

Team Esbjerg UH-Skanderborg Håndbold 26-31 (15-17)

Skanderborgpiger klar til ligaen

Med sejren over Team Esbjerg UH søndag eftermiddag sikrede Skanderborgs 18-piger sig adgangsbilletten til efter jul at spille i ligaen, den højeste række for årgangen.

Skanderborg kom flyvende fra start med tre scoringer på godt fem minutter af højrefløj Sofie Amalie Skovsager, der var hurtigt oppe ad banen og godt gribende. Også på modsatte fløj blev målene sat ind på stribe. Christina Mikkelsen var skarp, og lavede fire mål på fire forsøg. Alberte Thorsted, normalt stregspiller, leverede også tre fine mål fra denne fløj.

“I perioder dækkede pigerne fint op, men der blev også givet for meget væk i forsvaret. Men når de rammer hårdheden i forsvaret, tager keeperne også mere. Angrebsspillet var fint, og alle bød ind, hvad også målscoren viser. Så i forhold til det gode forløb, pigerne er inde i, var dette endnu et skridt i den rigtige retning. Nu skal vi bare lægge endnu flere lag på og ramme et endnu højere niveau,” udtalte træner Mikael Jensen.

“Og man kan jo ikke være utilfreds, når man vinder med fem i Esbjerg en sen søndag eftermiddag. Marie gør det igen super godt både i forsvar og angreb, ligesom også bagspiller Kathrine Angel går ind og løser de opgaver, hun får, fint,” tilføjer træneren, der fik hjælp af U16- og 2. divisions-dametræner Peter Fynsk, idet cheftræner og talenttræner Bo Rudgaard var draget med kvindelandsholdet til EM-slutrunden for at filme kampe.

Skanderborgs næste og sidste kamp i 1. division spilles på søndag 9. december kl. 13.40 i Morten Børup Hallen, hvor Kolding kommer på besøg. Kolding er det eneste hold i efteråret, der har givet Skanderborg et nederlag.

Målscorere for Skanderborg:

Marie Aamand Sørensen 8, Sofie Amalie Skovsager 5, Nicoline Berthelsen 5, Christina Mikkelsen 4, Alberte Thorsted 3, Louise Andresen 2, Kathrine Angel 2, Emilie Løvendorf 1,
Caroline Theill 1.

 

Website Security Test