Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Piger i ny storsejr

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. december, 2012

SHEA logoU16 Piger 1. division                      

Skanderborg Håndbold-SINES  39-26 (20-11)

Skanderborg fik stor sejr over SINES

SINES var kommet langvejs fra til den gode gamle cigaræske, hvor Skanderborg sikrede sig førstepladsen i puljen. Skanderborg havde aftalt inden kampen, at denne kamp skulle blive kampen, hvor de fik en super start – det plejer nemlig ikke at være pigernes favorit kop te. Men i dag var det faktisk, som om julefryden var nået til pigernes bentøj, for de bragede derudaf som lyn og torden, og kom foran 7-0 og 9-2. Måske var det en god gang julemad, der gjorde sagen. 

Faktum var i hvert fald, at de grønne dækkede godt op i 6:0, så SINES fintestærke spillere måtte skyde udefra. Skuddene tog Skanderborgs målmænd sig godt af, og de lavede også gode udkast til kontraerne, som i dag blev løbet af både fløj- og stregspillere. De sidste 5 min. af første halvleg var meget sløje, så pausestillingen var 20-11. 

 I 2. halvleg var der både nat og dag. SINES dækkede 3:3, men Skanderborgs fløje og strege var snedige til at rykke fri. Celine Holst med de nye gule sko var rigtig stærk i dag. Hun greb både med højre og venstre, fik straffe og løb kontra. Hun endte således også som topscorer for hjemmeholdet med 9 mål..  

Tiderne hvor det gik småskidt var, når Skanderborg kom til at blunde lidt i forsvaret, som ellers fungerede ganske godt i dag – også i 3:3 formationen. Og i angrebet var det, når der blev spillet for utålmodigt med for hurtige afslutninger. Men alt i alt en flot kamp i udviklingens tegn. 

Sidste kamp inden jul er den 6/12 ude mod Sønderjyske, og det således er puljens nr. et og to, der mødes.

 Målscorere for Skanderborg:

Celine Holst 9, Othilia Christensen 8, Amalie Angel 6, Amalie Grøn 4, Mathilde Bøgh 3, Suzanne Bækhøj 3, Marianne Dige, Thea Riis og Mathilde Schuster hver 2 mål

Website Security Test