Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Piger i flot comeback

Kirsten B Madsen, udgivet d. 9. december, 2012

SHEA logoU16 Piger 1. division                               

Sønderjyske Ungdom-Skanderborg 30-30 (17-12)

Sønderjyske og Skanderborg delte i porten

 Skanderborg var kommet langt væk hjemmet fra torsdag aften, da de skulle spille sidste turneringskamp mod Sønderjyske i Rødekro Hallen.

 Allerede for nogle kampe havde Skanderborg siden sikret sig ligapladsen, men der var jo stadig æren at spille for.

De grønne kom godt fra start i forsvaret, hvor der blev tacklet fint nok af overfor sønderjyskes velskydende bagspillere. I angrebet var det både godt og skidt – der blev taget nogle hurtige afslutninger en gang i mellem, og tempoet var af og til for langsomt. Skanderborg havde snakket om at løbe meget hurtigt retur, således Sønderjyske ikke kunne løbe kontra. Det lykkedes også meget fint, og Sønderjyske scorede ikke så mange kontramål.

 I anden halvdel af 1. halvleg begyndte Sønderjyske at finte meget, hvilket gjorde det svært for Skanderborgs forsvar samtidig med, at Sønderjyskes snedige stregspiller rykkede ind under backs, når de gik frem. Skanderborg formåede ikke altid at få skiftet rigtigt, og ved pausen var Skanderborg faktisk bagud med 5 mål, hvilket resulterede i, at der blev pisket en stemning op i omklædningsrummet. Skanderborgs trænere kunne godt ønske sig mere attitude og et knap så forkrampet spil på banen. 

I 2. halvleg kom der mere liv i Skanderborg, og de stækkede Sønderjyskes fløje så godt, at deres bagspillere havde sværere ved at komme til skud i fart. I angrebsspillet kom Skanderborgs Amalie Angel mange gange i super fart, og scorede i alt 8 mål. Det lykkedes også Skanderborg at finde deres dygtige strege og spille deres fine systemspil. Faktisk førte Skanderborg med 3 mål ca. 10 min. før tid, men så scorede Sønderjyske på kontra og ripost. I de sidste minutter fik ingen af holdene scoret, så kampen endte 30-30, og Skanderborg forblev ubesejrede i puljen og glæder sig til LIGAhåndbold efter jul.

 Målscorere for Skanderborg:

Amalie Angel 9, Celine Holst 6, Othilia Christensen 5, Mathilde Bøgh 3, Amalie Nips 2, Suzanne Bækhøj 2, Thea Riis 2 og Mathilde Schuster 1.

Website Security Test