Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 Pigerne sluttede godt af

Kirsten B Madsen, udgivet d. 9. december, 2012

U14 pige division Skanderborg – Haderslev 23-14 (12-9)

Flot debut til Helene Andersen

Et skadesramt Skanderborg hold fik den ventede hjemme sejr over Haderslev i årets sidste kamp.

Skaderne betød at vi til dagens kamp kun havde en enkelt udskifter, så det blev til masser af spilletid til pigerne. Fra kampens start var der aldrig rigtig spænding om udfaldet, og efter en 3 måls føring ved pausen udbyggede holdet stille og roligt føringen gennem 2. halvleg. For Skanderborg var der debut til Helene Andersen, som gjorde det rigtig godt på venstre fløj med 4 flotte scoringer. Pigerne slutter på en sikker 3 plads i puljen efter Horsens og Rødekro. Placeringen betyder at vi efter jul er at finde i 2. division, hvor målsætningen er en absolut topplacering. Vi håber vore skadede spillere bliver friske, og at vi går et forår i møde med lidt færre skader, end vi har været ramt af den seneste måned.  

Målscorere for Skanderborg håndbold:

Stine Kristensen 7, Helene Andersen 4, Monica Viborg 4, Rebekka Jørgensen 3, Louise Herskind 2, Camilla Mangor 2, Natascha Kejser 1

Website Security Test