Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U 18 Drengene vandt sikker sejr

Kirsten B Madsen, udgivet d. 9. december, 2012

SHEA logoSkanderborg Håndbold-KIF Vamdrup  30-20 (18-10)

Sikker sejr over KIF Vamdrup

 Fredag aften spillede Skanderborgs U18 herre sidste turneringskamp inden jul. Det havde flasket sig sådan, at Skanderborg havde kvalificeret sig til ligaen dagen kampen, idet Randers dagen forinden havde tabt til Århus. 
 Kampen startede lige de første 5 min, men det skulle hurtigt vise sig, at Kolding ville få det svært i MB hallen. En koncentreret periode på 10 min gjorde, at Skanderborg trak fra, og ved halvleg var kampen reelt afgjort, da Skanderborg førte med 8 mål. 
 Kolding startede bedst i anden halvleg, men selv om Kolding hentede tre mål hurtigt, rystede Skanderborg drengene ikke på hænderne – de svarede igen, og kampen blev stille og roligt kørt hjem med en 10 måls sejr. 
 Målscorere for Skanderborg; 
Mathias Smed 6, Jeppe Kjærulff 5, Patrick Pedersen 4, Martin Laursen 4, Johan Hansen 3, Mads Møllenberg 2, Nicklas Søgaard 2, Asbjørn Kolding 2, Jonas Eichwald 2 

 

Website Security Test