Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tour De Grøn I Hjertet til Final4

Webredaktør, udgivet d. 20. december, 2012

Tour De Grøn I Hjertet

Lørdag den 2. februar deltager Skanderborg i Intersport Final4 i Århus. Det bliver en stor dag for klubben og vi vil gerne have samlet hele klubben og give mest mulig støtte til vore lokale grønne drenge. Vi vil gerne lave en rigtig GRØN klubdag hvor vi alle mødes om håndbolden, og viser hvad vores klub består af.

Vi har vores eget ”Skanderborg Hjørne” inde i NRGI Arena, og i foyen ud for vores fanhjørne, bliver der lavet ”Skanderborg Byen”, hvor der sker masser af aktivitet med musik, merchandise salg og forskellige andre aktiviteter. Her mødes alle Skanderborg fans og varmer op i timerne inden og efter håndboldkampen mod lokalrivalerne fra Århus finder sted.

Vi skal vise klubben fra storbyen og i øvrigt hele håndbold Danmark, at vores lille ”lortehold” fra Skanderborg er de stærkeste både på og udenfor banen. TV2 viser hele stævnet og VI VIL simpelthen lave NRGI Arena om til et GRØNT INFERNO.

Derfor invitere vi til TOUR DE GRØN I HJERTET, en rigtig klubdag der kommer til at gå over i historien, præcis som sidst vi var i pokalfinalen i 1995 i Fredericia.

Alle spillere, forældre, fans, håndbold interesserede i hele kommunen inviteres til en ægte GRØN dag med fælles brunch i Morten Børup Hallen, aktiviteter i Morten Børup Hallen indtil der er fælles afgang til Århus i busser.

 

Program:

10.00           Brunch og aktiviteter i Morten Børup Hallen

12.00           Busafgang fra Morten Børup Hallen

12.30           Ankomst NRGI Arena i Århus – arrangement i ”Skanderborg Byen”

14.15           Skanderborg Håndbold – Århus Håndbold

16.15           Aalborg Håndbold – Skjern Håndbold

18.00           Busafgang retur til Morten Børup Hallen

Skanderborg Håndbold Venneforening og flere sponsorer har valgt at støtte op om arrangementet, og vil hjælpe med til at vi får en uforglemmelig oplevelse lørdag den 2. februar. Der bliver indkøbt masser af horn, trommer, ansigtsmaling m.v. så vi sammen skal vi sørge for at Århus aldrig vil glemme de grønne kom forbi NRGI Arena, en kold lørdag i år 2013.

Priser:

TOUR DE GRØN I HJERTET:

  • Brunch i Morten Børup Hallen fra kl. 10.00
  • Bus til og fra Århus
  • Billet til begge semifinaler i Skanderborg fan sektionen

Samlet pris kun 200,- pr person. Samme pris for voksne og børn.

Har du allerede købt billet på www.billetnet.dk, kan du stadig deltage, for kun 100,- kr.

OBS….Salget af billetter til TOUR DE GRØN I HJERTET starter på lørdag i forbindelse med Viborg kampen kl. 16.00 i Morten Børup Hallen.

En oplagt julegave idé fra Skanderborg Håndbold.

Husk også at du kan købe de originale PUMA spilletrøjer, med din favoritspiller i INTERSPORT Skanderborg.

Final4 9

 

Website Security Test