Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tour de Grøn i Hjertet billetsalg igang

Webredaktør, udgivet d. 23. december, 2012

Final4 5Salget af billetter til vores Tour de GRØN I HJERTET er nu igang. Der er lagt op til en af de største dage i vores lille klubs historie, når pokalfinale stævnet INTERSPORT FINAL4 løber af staben 2&3 Februar 2013.

Til semifinalerne lørdag 2/2 arrangere vi en ekstra event, hvor vi mødes kl. 10.00 til fælles brunch og aktiviteter i Morten Børup Hallen. Trænerne vil være til stede og give deres bud på hvordan vi skal slå storbyklubben Århus Håndbold og kl. 12.00 er der fælles afgang i bus til Århus.

Vi vil gerne lave den største klubdag i klubbens historie, og holdene i ungdomsafdelingen forsøger at samle alle spillere og forældre til arrangementet. Alle er velkomne til at deltage, medlemmer, forældre, fans eller hvis du bare gerne vil støtte op om Skanderborg Håndbold til dette fantastiske arrangement i NRGI arena i Århus.

Se den fulde indbydelse under EVENT her på hjemmesiden og tilmeld dig via dit hold eller direkte til Tom Kristensen på TOM.L.KRISTENSEN@GMAIL.COM.

Ønsker du bare almindelig billetter til arrangementet, så købes de på www.billetnet.dk – husk at vælge en plads i Skanderborg sektionen.

Tour de Grøn i Hjertet

Website Security Test