Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Super debut til Lasse Andersson

Webredaktør, udgivet d. 28. december, 2012

Lasse Andersson debuterede for TMS Ringsted og blev den næstmest scorende spiller med 7 mål i sin debutkamp. Den unge venstre back er årgang 1994, og dermed stadig kun U18 spiller.

Jeg skiftede til TMS Ringsted for kun en uge siden, og det var min første kamp for klubben. Jeg har spillet U18 og 2. division indtil nu i denne sæson i FIF, men nu tog jeg springet til senior håndbold og Ringsted. Det har jeg bestemt ikke fortrudt lige nu, det var en dejlig debut at få. Jeg har jo den fordel lige nu, at ingen kender mig, så jeg kan nok ikke forvente at få så meget plads, når modstanderne får kigget mig lidt ud senere på sæsonen. At jeg fik lov at score det sidste og afgørende mål til uafgjort var jo bare ekstra dejligt.

Jeg var med til at tabe U18 DM semifinalen her i hallen med FIF i sidste sæson, så det var også en lille revanche for mig personligt, at gøre det godt mod Skanderborg.

Website Security Test