Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Viborg HK 31-27

Webredaktør, udgivet d. 22. december, 2012

Skanderborg Håndbold – Viborg HK 31-27 (17-16)

Morten Kirk Olesen 2012 (2)Skanderborg var hjemme igen i Morten Børup Hallen, til mødet med de udfasende Viborg herre. Siden sidst var alt snak om slutspil definitivt ophørt og de gamle Skanderborg dyder med fight og ydmyghed var i stedet tilbage.

I forhold til sidste kamp, var Rasmus Kaagaard blevet meldt klar mens Jonas Hansen tydeligvis var mærket af sin skade fra Skjern kampen, men startede i målet fra kampens start.

Viborg startede kampen som lyn og torden, og bragte sig hurtigt foran 1-4. Hjemmeholdets forsvar var ikke på vanligt niveau og gæsterne kom alt for nemt til deres scoringer de første 30 minutter. Skanderborg fik bedre fat i angrebsspillet, og kunne med 4 mål i træk gå fra 2-5 til føring 6-5 efter 10 minutters spil. Stille og roligt fik hjemmeholdet lavet et hul på 4 mål til 14-10 men en god slutspurt af gæsterne bragte pausestillingen 17-16, og en helt åben kamp efter pausen.

Skanderborg fik åbenlyst mest ud af de taktiske ændringer i pausen. Forsvarsspillet var som forvandlet, og  den let haltende Jonas Hansen i målet kom i gang for alvor. Efter lidt stillingskrig de første 10 minutter, kom hjemmeholdet for første gang i 2. halvleg foran med 3 mål ved 24-21 efter 41 minutter. Den føring blev i resten af kampen ikke mindre end de 3 mål, og med Peter Ballings mål til 29-25 med 5 minutter tilbage, var kampen reelt afgjort.

Peter Balling var igen igen stærkt spillende på højre back, og en konstant trussel fra distancen. Rasmus Kaagaard var tilbage efter et par ugers skadespause, og trods lidt naturlig rust i timingen, fik han sat et fint tempo i spillet. Dagens mand i grønt var dog Morten Kirk Olesen. Efter at have haft svært ved at komme til afslutninger de seneste kampe, spillede den unge hurtige bagspiller den suverænt bedste kamp i sæsonen og kronede indsatsen med hele 10 rene mål. En meget flot kamp af Morten Kirk Olesen.

Vi kan nu holde et par dages julepause inden vi allerede på torsdag igen spille i cigaræsken, denne gang mod formstærke TMS Ringsted. 3. juledag kl. 19.30 tror vi på de fleste af dagens tilskuere igen dukker op, for det var en ganske seværdig forestilling de fik serveret i dag i den gamle hal fra 1967.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Kirk Olesen 10, Peter Balling 8, Rasmus Kaagaard 3, Kasper Povlsgaard 3, Lasse Justesen 3, Andreas Væver 2, Kenneth Peters 1, Jakob Legind 1.

Målscorer Viborg HK:

Rasmus Carlsen 7, Kasper Kvist 6, Heino Holm 4, Peter Krogh 4, Nicolaj Danefeld 3, Jeppe Viinberg 2, Orri Gisslason 1.

Website Security Test