Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg-Skjern 26-29

Webredaktør, udgivet d. 2. december, 2012

Skanderborg Håndbold – Skjern Håndbold 26-29 (10-10)

Endnu en gang var vi i stand til at presse et at top 5 holdene men igen udnyttede vi ikke chancerne i slutfasen. Skuffelsen var stor efter kampen og det var med god grund. Skanderborg spillede en meget flot kamp og havde chancen for at få sæsonens første top 5 skalp, og vi burde have haft mindst et point ud af anstrengelserne.

Skjern kom med 2 friske storsejre i bagagen og lignede ligaens mest formstærke hold. Skjern manglede kun langtidsskadede Andreas Toudahl mens Skanderborg måtte stille op uden Michael Pedersen, Matias Helt, Martin Mauer Larsen og Buster Juul. Det lignede på forhånd en yderst svær opgave, specielt set i lyset af Skjerns imponerende styrke i den seneste periode.

Kampen startede meget lige og der blev aldrig mere end 2 måls forskel i de første 30 minutter. Vi var nede med 7-9 efter 23 minutter, hvor Jesper Holm forlangte timeout. Herefter vågnede Jonas Hansen for alvor op i målet og Skjern formåede kun at score 1 mål resten af halvlegen, der endte med uafgjort 10-10.

Forsvaret stod som i Ringsted kampen igen rigtigt stærkt og Skjerns sædvanlige kontra maskine blev effektivt lukket ned. Med fraværet af Mathias Helt og Michael Pedersen var meget lagt i hænderne på Peter Balling, og det ansvar forvaltede højre backen suverænt. En meget flot indsats i begge ender blev krydret med 6 mål alene i 1. halvleg. Dagens dommerpar skal roses for ikke at falde i gryden med hjemmebanedommere, men på trods af dette havde vi godt fat i Skjern i starten af 2. halvleg. Vi startede i undertal men startede halvlegen med at bringe os foran med 2 mål. Tim Winkler erstattede Kristoffer Laursen i målet, men det varede kun få minutter, før den tidligere Skanderborg målmand var tilbage i buret igen, hvor han blev resten af kampen. Skjern fik udlignet igen til 15-15 efter 37 minutter, hvor Kenneth Peters fik endnu en udvisning og bragte Skanderborg foran 4-1 på den konto. Herefter fik Skjern en god periode og bragte sig foran 17-21 efter 45 minutter, hvilket lugtede af en afgørelse kunne være faldet. De unge Skanderborg drenge var dog ikke slået endnu, og på heroisk fight fik vi hentet ind på Skjern igen. Vi fik kontakt igen ved 22-23 med 10 minutter igen og Skjern forlangte timeout ved 24-25 med 6 minutter igen. Herefter burde vi have sat kniven i Skjern, vi havde masser af store chancer som blev brændt eller fumlet væk. Peter Balling var nået op på 10 rene mål, var bl.a. uheldig med 2 stolpeskud mens Skjern i den anden ende havde heldet på nogle pressede afslutninger, som en ellers strålende Jonas Hansen uheldigt fik tabt i mål. Heldet var ganske enkelt ikke med de grønne i de afgørende minutter. Alligevel var vi stadig med i kampen via 25-26 med 2 minutter tilbage, men intet ville lykkedes de sidste minutter. Personlige fejl på stribe gjorde at Skjern beholdt føringen og i sidste minut fik udeholdet blot lov at løbe uhindret mod Jonas Hansen i målet, i håb om en mirakelredning som kunne vendes til en sidste chance.

Temaet blandt alle spillere og trænere efter kampen, var enslydende frustration over igen ikke at være i stand til at omsætte en gunstig position de sidste 5 minutter af kampen. Vi spiller en rigtig flot omgang håndbold de første 55 minutter, og har Skjern presset helt derud hvor vi på forhånd næsten ikke turde have håbet på.

Claus Møller Jacobsen havde inden kampen udtalt, at Skjern burde vinde over Skanderborg. ”Vi har bedre spillere på samtlige pladser”.

Det holdt bestemt ikke stik på banen, hvor flere plads-dueller blev vundet af Skanderborg. Det var tværtimod ikke til at få øje på at lønsedlerne er 4-5 gange større i Skjern.

Målscorer Skanderborg:

Peter Balling 10, Andres Væver 4, Kasper Povlsgaard 4, Rasmus Kaagaard 3, Morten Kirk Olesen 2, Jakob Legind 2, Mads Bjørn Eriksen 1.

Målscorer Skjern Håndbold:

Henrik Møllgaard 7, Kasper Søndergaard 6, Claus Møller Jakobsen 5, Jesper Jensen 4, Rene Rasmussen 4, Kristian Gjessing 2, Thomas Klitgaard 1.

Website Security Test