Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Århus 15-27

Webredaktør, udgivet d. 16. december, 2012

Ligaholdet 2012 2013Vi vandt sæsonens største sejr i udekampen mod Århus først på sæsonen. Vi fik i dag sæsonens største nederlag på hjemmebane til samme modstander.

Forklaringen på de svingende resultater mellem de 2 klubber, skal nu nok primært findes på skadeslisten. Århus var hårdt ramt i starten af sæsonen, mens vi nu er kommet i samme båd.

Skanderborgs angrebsspil var i dagens kamp ganske enkelt ikke på liga niveau, og formodentligt heller ikke til 1. division. Uden de 3 mest scorende højre hænder i bagkæden, var der ikke nogen der magtede at tilføre angrebsspillet fart og tempo, og alt for mange aktioner foregik sidelæns. Peter Balling var tilbage i truppen, og han forsøgte, men kom hurtigt i menneskehænder i Århus forsvaret, der stort set kun skulle koncentrere sig om ham.

Vi fik ikke bredt spillet ud som planlagt og det var meget få afslutninger vi fik fra fløjene. Århus stod godt i deres forsvar, men vi gjorde bestemt heller ikke arbejdsbetingelserne svære for dem.

Kampen startede lige de første 12 minutter, hvor stillingen var 4-4. De resterende 18 minutter vandt Århus 4-11 til pauseføring 8-15.

2. halvleg blev aldrig noget der mindede om spændende. Skanderborg kom aldrig tættere på end minus 6 mål, og det stod hurtigt klart at Århus skulle have deres revanche fra det omvendte opgør.

Problemet var helt og aldeles vort angrebsspil.  Der var masser af udvisninger i kampen, uddelt af dagens dommerpar, der forhåbentligt også havde en stor off day. Overtals spillet var også på et meget lavt niveau, og de få kontra chancer vi primært fik fra højre fløjene, tog en godt spillende Jan Tromle Nielsen sig også af. Kort sagt, så var der ikke noget der fungerede i offensiven, og der venter træner trekløveret en stor opgave i at få samling på holdet i de sidste 3 kampe inden nytår. Det er en meget vigtig periode af turneringen med mange kampe, og timingen af de mange skader kan vel ikke være meget dårligere.

Tirsdag venter der en svær udekamp i Skjern, inden vi vender hjem i Morten Børup Hallen igen på lørdag mod Viborg HK.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 3, Peter Balling 3, Kenneth Peters 2, Martin Mauer Larsen 2, Kasper Povlsgaard 2, Morten Kirk Olesen 1, Mads Bjørn Eriksen 1, Lasse Justesen 1.

Målscorer Århus Håndbold:

Simon Birkefeldt 5, Rasmus Nielsen 5, Mads Lind 4, Toke Holst 3, Mikkel Ø. Nielsen 3, Nikolaj Veje Rasmussen 3, Henrik Hansen 2, Fredrick Pettersson 2.

Website Security Test