Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Peter Balling forlænger

Webredaktør, udgivet d. 6. december, 2012

Skanderborg topscorer Peter Balling har forlænget aftalen med Skanderborg for yderligere en sæson. Den unge højre back er i gang med sin 2. sæson i Skanderborg trøjen, efter han skiftede fra Mors-Thy Håndbold, hvor han spillede hele sin ungdomstid.

Der har været mange klubber ud efter Peter Balling i de seneste måneder, men han har alligevel valgt at blive i Skanderborg på trods af mere økonomisk attraktive tilbud udefra.

Peter Balling:

Der har været mange overvejelser i forbindelse med valget af min håndbold fremtid. Jeg har fået muligheden for at lære at dække op i Skanderborg, det fik jeg ikke chancen for tidligere i min karriere. Men jeg skal kunne spille i begge ender af banen, hvis jeg skal blive en bedre håndboldspiller, og kunne gøre mig gældende i en top 5 klub senere i karrieren. Skanderborg er en klub, hvor man prioriterer udviklingen af den enkelte, og derfor har jeg også fået lov at lave de fejl, man nu laver, når man er bagefter på den defensive del.

Det passer også bedst for mig at blive i Skanderborg, idet jeg er i gang med en uddannelse hos Freja Transport i Stilling, hvilket jeg er rigtigt glad for. Derudover er jeg bare rigtig glad for at være i Skanderborg håndbold, og føler mig super tilpas. Det er en god klub at være i, og vi har et rigtigt spændende hold, og det spiller selvfølgeligt også ind i mit valg.

Sportschef Jesper Koch er selvsagt glad for at kunne beholde sin topscorer i endnu en sæson.

Peter Balling har været en af vores bedste spillere både i denne og i sidste sæson, så det er en stor brik i mit puslespil, der nu er faldet på plads. Vi har jo mange unge spillere, der er i de større klubbers søgelys, så det er altid en blåstempling af vores koncept i Skanderborg, når et stort talent som Peter Balling vælger at fortsætte her, på trods af mulighed for en større løncheck i andre klubber. Det gør os både stolte og glade i vores lille talentbaserede klub.

Website Security Test