Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skjern – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 18. december, 2012

Traditionen tro, har træner Nicolej Krickau sammen med trænerteamet, gjort sig nogle relevante tanker omkring tirsdagens ligaopgør på udebane mod Skjern.

Nicolej Krickau 2012 (3)Efter en særdeles træls kamp mod Århus i søndags, er det jo på mange måder fedt at få lov at spille så hurtigt igen, selvom vi på ressource siden selvfølgelig er væsentligt udfordret. Det er dog her vores bredde skal tage revanche for søndagens præstation.

Vi har selvfølgelig analyseret på den sidste tid, som i store træk ikke byder på noget bestemt mønster, men som i den grad kalder på, at vi skal tilbage og gøre det vi er aller bedst til. Nemlig at være et lille lorte hold der kæmper som sindssyge for overlevelse i ligaen, i hver kamp, i hvert kvarter. Som team er  det klart at top 8 i en tidlig periode af sæsonen, kom på læberne, men det er slet slet ike der vores fokus er. Vi går  tilbage til at have fuld fokus på de ting vi selv kan kontrollere. Nemlig at jagte både vores proces og vores performancemål i et kvarter ad gangen. Når de 4 gange 15 så er færdige, så kan vi kigge op og se hvordan det så endte. Og netop denne tilgang er præcis hvad der kommer til at være i Skjern idag. Tavlen er principielt totalt ligegyldig i vores bestræbelser på at finde tilbage til kerneværdierne og basis i vores koncept. Det vil vi jagte! Vi glæder os til at komme til en altid fyldt Skjern bank arena.

 Nicolej Krickau

Website Security Test