Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Viborg HK

Webredaktør, udgivet d. 21. december, 2012

Træner Nicolej Krickau har med vanlig præcision fremtryllet en velformuleret optakt, før den spændende hjemmekamp mod det i Viborg nu uønskede herrehold fra domkirkebyen.

Endelig tilbage i hulen…

 Nicolej Krickau 2009Endelig får vi muligheden for at vise os selv og resten af klubben, at vi kan gøre det bedre hjemme i trygge omgivelser i MB centeret, end vi før har gjort i denne sæson.

På den anden halvdel af banen venter Viborg. Et mandskab, som ligesom os selv, har haft svingende resultater hidtil i sæsonen. Oveni det har de fået et gok i nøden fra klubbens side. Det virker dog som om at holdet internt har besluttet sig for at rykke tættere sammen i bussen, hvilket kom stærkt til udtryk i onsdagens kamp mod BSV, hvor de var en meget lille marginal fra at få point.

Med vores ændrede fokus til de kommende kampe, bliver det meget spændende med det vi hos os, ser som en helt klar 50-50 kamp. Det kan uden tvivl gå begge veje. Kampen kommer med al sandsynlighed til at bære præg af dens vigtighed. Det vil man kunne se på den høje intensitet de to holds stil vil medføre, samt den nerve og fight der helt sikkert vil være. Begge hold vil gøre alt for de to point.

Hvis VI skal hente de to point er der et pr ting som død og pine skal lykkedes. Rent defensivt bliver det meget afgørende at finde den rette dybde og balance, således Viborg ikke får for store områder og rum at spille i. Angrebsmæssigt er det afgørende at spille med en stor portion tålmodighed og med det rette tempo mod både deres offensive og defensive varianter. Vi er meget spændte på at se om de fortsætter med at starte offensivt mod vores små spillere, hvilket de har for vane at gøre. Uanset hvad der sker, så bliver kampen en kæmpe udfordring og en rigtig fed 50-50 mulighed for igen at komme på tavlen.

 

Krickau

Website Security Test