Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – TMS Ringsted

Webredaktør, udgivet d. 26. december, 2012

Nicolej Krickau 2012 (3)Efter lørdagens dejlige og tiltrængte sejr mod Viborg, står den imorgen torsdag på TMS Ringsted. Et hold som er yderst formstærke, hvilket deres seneste to sejre mod henholdsvis Aalborg og Sønderjyske siger alt om.

Vi har dog tænkt os, at stikke en kæp i hjulet på den stime. TMS er et af de hold i ligaen vi efterhånden kender bedst. De sidste to gange er det blevet til ret klare sejre til os, men at det bliver sådan bliver imorgen, er på ingen måde givet.

TMS har selvfølgelig forsøgt at lære af de foregående kampe, hvor vores kontrafase har været den store forskel. Det betyder at TMS med al sandsynlighed vil tage tempoet en anelse ud af deres angrebsspil, således at de har bedre betingelser for at organisere deres returløb. Det betyder for os, at vi skal være hammer tålmodige og konstant aggressive defensivt.  Lykkedes det, så bliver frekvensen af boldbesiddelser ret lav, så angrebsmæssigt handler det om at være omhyggelige med teknikken, så fejlprocenten bliver lav.

Vi håber og tror på vi kan ramme samme mentale niveau som i lørdags. Kan vi det, så har vi mulighed for 2 point.

Nicolej Krickau

Kampen spilles 3. juledag, torsdag kl. 19.30 i Morten Børup Hallen.

Website Security Test