Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Århus

Webredaktør, udgivet d. 14. december, 2012

Vi tørster efter at komme på tavlen

Der er ikke meget tvivl hos Nicolai Krickau omkring vigtigheden af dagens opgør mod Århus Håndbold.

Nicolej Krickau 2012Vi tørster ganske simpelthen efter at komme på tavlen. Vi har leveret en række kampe med en helt OK indsats – dog også nogle dårlige kampe, men vi er ikke kommet på tavlen. Så det er nu det gælder.

Modsat er vi også på det rene med at dagens modstander kommer med alt hvad de har.

Århus Håndbold er ikke kommet for godt fra start, men efter at senest Toke Holst er kommet med igen, kommer gæsterne til dagens opgør med 2 sejre i bagagen. Først blev Skive slået ude, og dernæst overraskede Århus ved at slå Team Tvis Holstebro temmelig sikkert, hvorimod vi kommer med et lige så sikkert nederlag efter mødet med KIF sidste lørdag.

Med de 2 seneste sejre er Århus rykket forbi os i rækken, ligesom Ribe/Esbjerg er med deres meget overraskende sejr over BSV.

Vi tager én kamp ad gangen, men inden raketterne kan fyres af skal vi ude møde Skjern på tirsdag, for dernæst at byde på julekampe lørdag den 22. december mod Viborg og torsdag den 27. december hjemme mod TMS Ringsted. Begge kampe er i MBH.

Skadessituationen har været et problem for begge hold, hvor det dog er Århus som har haft flest med fra deres start 7ér i de seneste kampe, ligesom det også forventes at Mads Lind er klar igen. En spiller som der ikke er nogen specielt kærlighedsforhold til i Skanderborg lejren.
Der er fortsat tvivl om både Peter Balling og Michael Petersen, men vi håber de i et eller andet omfang vil være spilleklar til denne og de kommende meget vigtige kampe for klubben.

Website Security Test