Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt KIF Kolding – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 7. december, 2012

Træner Nicolej Krickau har sædvanen tro, gjort sine overvejelser inden lørdagens kamp mod det stjernebesatte KIF Kolding København hold, som er på deres “gamle” hjemmebane i Kolding hallerne.

 

I morgen står den på KIF Kolding København. En selvsagt ualmindelig vanskelig opgave vi står overfor.

Det ændrer dog ikke på at vi har en masse spændende processer i gang, som ikke skal stoppes af Kolding. Både på det individuelle og kollektive niveau, er der en masse mål med kampen. Vi skal konstant blive dygtigere til det vi går og laver, for at kunne måle os med den midterste del af rækken og det bliver vi kun med maksimale indsatser. Så ingen tvivl om at det er indsatser vores succeskriterier bliver målt på i morgen. Skulle det så kaste en spændende kamp af sig, så vil vi glæde os over det og som altid forsøge at være et lille, men stolt lortehold, der ikke er sjove at spille mod. Der er meldt tæt på udsolgt i Kolding, hvilket vi jo ikke er forvænt med hjemme, så vi glæder os til endnu en gang at blive prøvet af på ypperste niveau.

Krickau

Kampen fløjtes op kl. 16.00 og bliver dømt af Thomas Jørgensen og Tommy Nim Jensen på banen, og Lars Ejby Pedersen udenfor banen.

Website Security Test