Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Monrad & Rislund på VIP besøg

Webredaktør, udgivet d. 14. december, 2012

Før søndagens spændende kamp mod Århus Håndbold, får klubbens sponsorer besøg af et af de mest hæderkronede navne i dansk showbizz igennem mange år, Monrad og Rislund.

Fra Wikipedia:

Duoen udsprang af gruppen Jan Monrad, Mik og Tømrerclaus, hvor Jan Monrad optrådte sammen med Mik Schack og Claus Clement Pedersen alias Tømrerclaus. Gruppen indspillede i 1974 single-pladen Kød på bordet. Året efter sluttede Søren Rislund sig til, og gruppen skiftede navn til Totalpetroleum. Fra 1977/78 begyndte duoen at optræde under navnet Monrad & Rislund, men først i 1981 blev navnet Totalpetroleum lagt på hylden.

De første udgivelser bestod primært af sangmateriale, mens i løbet af 1980’erne fik teksterne en mere fremtrædende rolle. Humoren er folkelig, uartig, bramfri, satirisk og til tider sort. Et helt galleri af fiktive personer, der primært befolker byerne Pladderballe og Ubehage, går igen i mange sketcher, og denne indforståethed vækker jubel blandt parrets dedikerede fans. I de senere år er Monrad & Rislund begyndt at målrette deres show til publikum. Det foregår med improviserede iagttagelser med udspring i den lokalitet, hvor showet foregår.

Parret har udgivet en del plader, hvoraf en del indeholder optagelser fra deres egne shows. I sidste halvdel af 1970’erne og første halvdel 80’erne producerede parret satire til DR P3, hvor mange af personerne fra det faste persongalleri blev skabt. I 80’erne optrådte parret flere gange på spillestedet Montmartre i København, men siden midten af 1990’erne har parret haft “hjemmebane” på Damhuskroen.

I november 2009 oplyste Søren Rislund, at han fra 2010 vil holde en pause i samarbejdet. Det er således usikkert, om Monrad & Rislund vil optræde sammen igen.

Det kan vi så hermed bekræfte at de gør – søndag for Skanderborg Håndbolds sponsorer og vi glæder sig til at byde vore sponsorer velkommen til hyggelig jule stemning i Forum Horsens VIPPEN, med klasse underholdning og friske interviews fra Morten Ankerdal.

 

Website Security Test