Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Møllgaard: 2 forskellige Skanderborg hold

Webredaktør, udgivet d. 19. december, 2012

Landsholdsspiller Henrik Møllgaard fra Skjern, lavede 2 mål i kampen og var fint tilfreds med udgangen af kampen.

Det var 2 forskellige Skanderborg hold vi har mødt med få ugers mellemrum. De er meget hårdt ramt på skadesfronten men vi havde også selv nogle sygdoms problemer i truppen i dag. Vi havde rigeligt med udfordringer så det var dejligt at vi fik 2 point hevet hjem rimeligt sikkert. Det sidste kvarter bliver lidt tamt, da begge hold acceptere at kampen er afgjort, så der gik lidt træningskamp stemning i den.

Hvad mener du om dine chancer for at blive udtaget til VM på torsdag

Uden at sige for meget, så tror jeg at jeg har rigtig gode chancer for at være blandt de udvalgte, det har ligesom lagt lidt i kortene på det seneste. Jeg vil i hvert fald blive skuffet hvis ikke jer bliver udtaget.

Får du holdkammerat Tim Winkler med til Spanien

Som Tim står lige nu så tror jeg han har rigtigt gode chancer, og jeg syntes det vil være helt fortjent hvis han kom med. Han står jo fantastisk i dag igen, og har stået meget stabilt i denne sæson. Jeg kan ikke helt følge med i hvordan Søren Rasmussen gør det i Tyskland, men jeg håber jeg da på Tim´s vegne at han bliver udtaget.

Website Security Test