Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Michael Pedersen opereret

Webredaktør, udgivet d. 20. december, 2012

Michael Pedersen 2012 (3)Den knæskade der har holdt Michael Pedersen ud af holdet i mange uger, har vist sig at være mere omfattende end først antaget. Lægerne på Alleris Hamlet valgte idag at operere Michael, for endeligt at få klarhed over hvad der var galt med knæet. Lægerne havde advaret om at det i værste fald kunne være en karriere truende brusk skade, men da Michael Pedersen kom ud fra operationen kl. 18 her til aften, var det heldigvis gode nyheder.

Der var heldigvis “kun” tale om en mindre brusk læsion, samt et lille stykke af menisken er fjernet. Dermed kan vi formodentlig se Michael Pedersen på banen igen om 4-8 uger, men indtil videre skal den uheldige venstre back holde sig fuldstændigt i ro den kommende uges tid.

Der var mange fra Skanderborg Håndbold der holdt fingrene krydsede for Michael Pedersen i eftermiddag, og det hjalp tilsyneladende.

Vi ønsker Michael god bedring og håber vi snart ser Michaels højrehånd lyne igen.

 

 

Website Security Test