Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mads Bjørn: En stor udfordring

Webredaktør, udgivet d. 19. december, 2012

Mads Bjørn Eriksen har de sidste kampe stået med et meget stort ansvar i angrebsspillet, og de mange nye opstillinger i bagkæden har været en stor udfordring.

Mads Bjørn Eriksen 7Det var en væsentlig bedre indsats i dag end i søndags, i høj grad også for mit eget vedkommende. Min rolle har i denne sæson mest været forsvarsmæssigt, men efter de mange skader skal jeg nu trække et stort læs i angrebet også. Det gik ikke godt i søndags, men trænerne har været gode til at give mig nogle redskaber til at fokusere på. Nogle simple ting at arbejde med, og det har hjulpet mig meget de sidste dage.

Det er en kæmpe omvæltning at der pludseligt er så mange nye spillere der skal trække læsset, så næsten alt vores indarbejdede systematik på holdet, skal pludseligt ændres totalt. Det er en svær situation vi er havnet i, men heldigvis peger pilen nu i den rigtige retning. Vi har dog stadig rigtigt mange ting der skal arbejdes videre med, inden Viborg kommer på besøg på lørdag i Morten Børup Hallen.  

Website Security Test