Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lønberg stopper i Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 26. december, 2012

Andreas Lønberg der kom til klubben før denne sæson, har ønsket at ophæve sin kontrakt og er stoppet i Skanderborg med omgående virkning.

Andreas Lønberg 2012 (5)Andreas Lønberg:

Der er absolut ingen dramatik i forløbet. Jeg havde håbet at kunne få kickstartet min karriere igen i Skanderborg, efter skiftet fra GOG. Det er ikke rigtigt lykkedes for mig, jeg har ikke kunnet genfinde lysten til håndbolden og efter længere tids overvejelse, har jeg bedt klubben om at få ophævet min kontrakt og rejse hjem til Svendborg. Det har klubben heldigvis været forstående overfor og jeg har absolut ikke noget at udsætte på Skanderborg Håndbold. De har forsøgt at integrere mig i klubben og på holdet, men når lysten til at træne og spille kampe ikke er tilstede, så følte jeg ikke der var anden udvej end at stoppe.

Jeg holder indtil videre pause fra håndbolden og har ikke tænkt mig at lede efter en anden klub, så må vi se hvad der sker fremadrettet.

Andreas Lønberg nåede at spille 7 kampe og score 6 mål for Skanderborg Håndbold.

Website Security Test